Postet nga: Raima Elezi

Rrëmbimi në Prizren më 2001, dosja e Prokurorisë: Familja e viktimës pagoi 420 mijë marka për lirimin e saj

Ajrush Amzi është ulur në bankën e të akuzuarve për t’u përballur me akuzën për rrëmbim.

Ish-përmbaruesja lirohet nga akuza për konfiskimin e traktorit të gabuar

Gjykata Themelore në Prizren e ka liruar nga akuza për konfiskimin e traktorit të gabuar, ish-përmbaruesen Saranda Kuçi.

Foto arkiv

Prizren, Prokuroria kërkon dënimin e ish-përmbarueses, e akuzuar për sekuestrimin e traktorit të personit të gabuar

Prokuroria në Prizren ka kërkuar dënimin e ish-përmbarueses Saranda Kuçi, e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Gjykimi për kontratat pa tenderë, anulohet seanca ndaj ish-drejtorit të Urbanizmit në Prizren

Me kërkesë të përfaqësueses së të dëmtuarës - Komunës së Prizrenit, Vlora Isufi-Gjogjaj, është anuluar seanca ndaj ish-drejtorit të Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor, ...

Akuzohet se e njoftoi punëtorin e marketit se po shkonin për inspektim në kohën e pandemisë, Prokuroria kërkon dënimin e ish-inspektorit

Prokuroria e Prizrenit ka kërkuar dënimin e ish-zyrtarit të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Albrim Poniku, i cili po ngarkohet me veprën penale - keqpërdorimi i ...

Akuzohet se e njoftoi punëtorin e marketit se po shkonin për inspektim në kohën e pandemisë, ish-inspektori mohon akuzën

Ish-inspektori i sanitarisë në Prizren, Albrim Poniku, është ulur në bankën e të akuzuarve për t’u përballuar me akuzën për keqpërdorim të informatë...

Foto: Arlinda Mehmeti-KALLXO.com

Gjykimi për krime lufte ndaj komandant 'Molla e kuqe' drejt fundit

Gjykimi i filluar rreth katër vjet më parë ndaj ish-luftëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Remzi Shala i erdhi fundi.

Mungoi në gjykimin për fajde, Gjykata i shqipton 500 euro gjobë avokatit

Gjykata e Prizrenit i ka shqiptuar 500 euro gjobë avokatit Esat Gutaj për shkak se nuk ka respektuar ftesën e gjykatës për mbajtjen e seancës.