Postet nga: arjeta gashi

Akuzat për vrasje të foshnjës dhe vrasje në tentativë të foshnjës tjetër, çifti nga Skenderaj nuk e pranon fajësinë

Një çift nga Skenderaj po ballafaqohet me akuza të rënda, pasi nga Prokuroria dyshohen se kanë privuar nga jeta foshnjën e tyre tremuajshe dhe i kanë shkaktuar plagë ...

Vrasja në Dragash - E akuzuara pranon se e goditi dy-tri herë me mjet të fortë, por mohon se e mbyti kunatën

Nazire Abdyli është deklaruar e pafajshme në lidhje me akuzën e vrasjes së kunatës së saj, Saime Domozeti, në fshatin Kuk të Dragashit. Ndërkaq, dëshmitari Selam ...

Prizren, gjykimi i ish-oficerit të Qendrës së Paraburgimit shtyhet për shkak të problemeve të tij shëndetësore

Në Gjykatën e Prizrenit ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj Bajram Rexhajt, ish-oficer i Shërbimit Korrektues të Kosovës.

Betejat e gjata ligjore të grave kosovare për të realizuar të drejtën në pronë

Qytetarëve të Kosovës po u duhet të presin me vite të tëra për të fituar të drejtat e tyre në pronë. E gjithë kjo si rezultat ...

Gjykata e dënon avokatin Tomë Gashi

Gjykata e Prizrenit e ka dënuar avokatin Tomë Gashi me gjobë në shumën prej 500 eurosh.

Shkaku i grevës shtyhet përsëri gjykimi për ndarje të pasurisë

Sërish nuk është mbajtur seanca në gjykimin ku paditësja Arjeta Gashi ka paditur ish-bashkëshortin e saj për njohjen e kontributit në krijimin e pasurisë së pë...

Gjyqtarja thotë se nuk ka kompjuter, dështon seanca për ndarje të pronës

Mungesa e pajisjeve teknike në Gjykatë ka bërë që të shtyhet seanca gjyqësore në betejën e paditëses Arjeta Gashi për njohjen e kontributit në krijimin ...

Apeli e Kthen në Rigjykim Rastin e Arjeta Gashit për Ndarjen e Pronës me ish- Bashkëshortin

Gjykata e Apelit e ka aprovuar ankesën e paditëses Arjeta Gashi dhe e ka kthyer në rigjykim vendimin e GJykatës Themelore të Prishtinës rreth pretendimit të ...