array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(26) "https://kallxo.com/shkurt/"
 }
}

Gjenden të vdekur një çift kosovar në banesën e tyre në Francë

Trupat e dy personave, burrë e grua nga Kosova të cilët jetonin në Francë, janë gjetur të vdekur në banesën e tyre në lagjen “Plateau de la Justice” ...

Mes emocionesh, Aleksandër Lumezi përmbyll mandatin si kryeprokuror i Shtetit

Aleksandër Lumezi, me një fjalim përmbyllës, i emocionuar, ka përmbyllur mandatin e tij si kryeprokuror i Shteti.

Përfundon mandati i Lumezit, Besim Kelmendi zgjidhet ushtrues detyre i Kryeprokurorit të Shtetit

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka zgjedhur Besim Kelmendin si ushtrues detyre të Kryeprokurorit të Shtetit.

KPK refuzon ankesat e kandidatëve për kryeprokuror të shtetit

Komisioni për rishqyrtimin e ankesave të kandidatëve për kryeprokuror të shtetit në përbërje të prokurorëve: Veton Shabani, Ardian Hajdaraj dhe Jehona Grantolli, kanë shqyrtuar ...

Arsyet pse dështoi seanca ndaj Xhabir Zharkut

Gjendja jo e mirë shëndetësore e gjyqtarit Ibrahim Idrizi, i cili është kryetar i trupit gjykues në rastin ndaj Xhabir Zharkut, ka bërë që seanca gjyqësore ...

(Dokument) Vendimi për shkarkimin e Ngadhnjim Kastratit

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës në një mbledhje të mbajtur sonte ka shkarkuar drejtorin e përgjithshëm të televizionit publik, Ngadhnjim Kastratin.