Ilustrim - Policia në aksion

Zhduket një e mitur në Pejë

Një vajzë e moshës së mitur në Pejë është raportuar si e zhdukur.

Në bazë të njoftimit, një nënë ka raportuar se vajza e ti është larguar nga shtëpia, dhe nuk është kthyer më.

Policia ka njoftuar se po vazhdon të hetoj rastin.