Teatri në Facebook, sot shfaqet drama ‘Shembja e Kullës së Ajfelit’ 

Drama ‘Shembja e Kullës së Ajfelitshfaqet sot në mbrëmje në Facebook, në kuadër të programit të përbashkët online të teatrove kosovare, për muajin prill. 

 Shfaqja “Shembja e Kullës së Ajfelit”, produksioni i Qendrës Multimedia, me regji të Blerta Nezirajt shfaqjet në ora 20:00 në formatin online/livestream në faqen zyrtare të Facebookut të kësaj qendre.   

Shembja e Kullës Ajfelitështë një alternativë ndaj fiksimit mediave kryesore për mbulesën, duke hapur edhe debatin për çështjen thelbësore – ta njohësh dhe ta kuptosh dramën e tjetrit. 

 Shfaqja është prodhuar nga Qendra Multimedia, vitin 2013.