Shpenzimi i buxhetit - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për menaxhimin dhe shpenzimin e buxhetit.

Si menaxhohet buxheti e si shpenzohet ai?

Pse komunave u tepron buxheti në fund të vitit?

Ku orientohet më shumë buxheti?

Cilat janë vërejtjet që Auditori gjen për komunat për shpenzimin e buxhetit?