Rrëfimi i Donika Shahini-Lamit - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet rrëfimi i gazetares dhe dëshmitares së krimeve të luftës, Donika Shahini.

Si i përjetoi gazetarja pamjet e krimit mbi familjen Jashari në Prekaz?

Çfarë ruan ajo në arkivin e saj nga koha e luftës?

Cilat ishin këshillat që gazetarja i mori nga ish-kryeministri i Sllovenisë në atë kohë?