Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Prishtinë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lismir Gojnovcet (kodi: 15018006052) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lismir (Gojnovcët).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

Punime nga pala e tretë

1.

NS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Radio Kosova (Kodi: 19100003) prej 09:00 deri në  ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Gjorgj Bushi, Katedralja, Radio Kosova, një pjesë e rr. Agim Ramadani, Agjensia e Statistikave të Kosovës, një pjesë e rr. Ilaz Agushi, Radio Televizioni i Kosovës.

Arsyeja: Për punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10(20) kV NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani 2  (kodi: 32000024 ) prej orës 11:00 -11:10 dhe nga ora 15:30 -15:40

Vendet: fshatrat: Samadaxhë, Studençan dhe Reshtani- një pjesë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit.

2.

TS 110/10(20) kV NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Rr e Neperbishtit (kodi: 32000024006) prej ores 11:00 deri 15:40

Vendet: fshatrat: Samadraxhë, Studençan dhe Reshtani – një pjesë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i ormanit të NS 10/0.4 rr. e Nëpërbishtit 1.

Punime nga pala e tretë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H04) do të ndërprehet:

LP 35kV  Zhur –Dragash (H01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10kV prej orës 10:00  deri ne ora 17:00.

Vendet: rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 Rruga e Dëshmorëve, RENELUAL TAHIRI SH.P.K. në Orqushë, BECHTEL ENKA-GP  Uzgur Yilmaz në Zhur; fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë dhe Planejë, ”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K.  në Milkë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 35kV, sipas zgjidhjes teknike.

Ferizaj:

Punime nga pala e tretë

1.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kosova Petroll   (kodi: 40041003) nga ora  09:00 deri  në ora 13:00

Vendet: Ferizaj: rr.”G.Terbeshi”, Talinovci  i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe Bizniset private.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Denji (kodi 82081007) prej orës 10:30 deri ora  15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe  Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.