Prishtinë, transport i rrezikshëm i udhëtarëve në autostradë

Tre persona janë parë duke qëndruar në këmbë në rimorkion e një kamioni, një “udhëtim” ky i rrezikshëm për sigurinë e tyre dhe i ndaluar me rregullat e trafikut.

Fotot janë shkrepur sot pasdite në pjesën e autostradës nga Veterniku në drejtim të Fushë-Kosovës.

Këto janë fotot e dërguara në adresë të KALLXO.com nga një qytetar: