Përplasje mes deputetëve të pozitës dhe opozitës në Kuvendin e Serbisë

Deputetët e Kuvendit të Serbisë, të pozitës dhe opozitës, janë përplasur pas një përgjigje që presidenti serb, Aleksandër Vuçiq bëri ndaj deputetit, Boshko Obradoviq, raporton Ballkan Insght.

Në këtë seancë, presidenti serb, Vuçiq foli për bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë.

Në anënt jetër, sot në Kuvendin e Kosovës, gjatë një seance kryeministri i vendit, Albin Kurti, bëri të ditura gjashtë kushte për pranimin e Asociacionit.

Kurti tregon 6 kushtet mbi të cilat Kosova mund ta konsiderojë themelimin e Asociacionit