Inaugurohet "Sheshi Erdogan" në Laç

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan dhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama kanë prerë shiritin e inaugurimit të 522 apartamenteve të rindërtuara në Laç.

Pas këtij momenti në mirënjohje të presidentit turk Recep Tayyip Erdogan, një sheshi në Laç i është vendosur emri tij.

Ka qenë vetë Erdogan që ka inauguruar sheshin me emrin e tij “Sheshi Erdogan”.

Foto: Top Channel
Foto: Top Channel