Bërlloku "kaplon" një pjesë të një vendbanimi në Ferizaj – FOTO

Bërlloku ka “kapluar” një pjesë të një vendbanimi në Ferizaj.

Një qytetar ka raportuar në KALLXO.com gjendjen me mbeturinat.

Në fotografitë e dërguara shihet bërlloku i shpërndarë edhe jashtë kontejnerëve.

Ky botim është prodhuar me përkrahjen e Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij botimi është përgjegjësi e BIRN-it dhe në asnjë mënyrë nuk mund të konsiderohet si qëndrim i Bashkimit Evropian.