Postet nga: bërlloku

Bllokohen kamionët me mbeturinat e Vushtrrisë, nuk lejohen të zbrazen në deponinë në Koshtovë

Disa kamionë të mbushur me mbeturina janë bllokuar në fshatin Koshtovë dhe nuk po lejohen të zbrazen në deponinë që gjendet në këtë fshat të Mitrovicës.

Ambienti te burimi i Drinit të Bardhë i mbytur në bërllok - FOTO

Një nga vendet me bukuri të rralla natyrore, burimi i Drinit të Bardhë në Radavc të Pejës, është mbushur ngado me bërllok.

‘Pastrimi’-t i zhbllokohen xhirollogaritë

Kompania “Pastrimi” ka njoftuar se llogaritë bankare të cilat kanë qenë të bllokuara për rreth një javë, tashmë janë zhbllokuar dhe shërbimi i mbeturinave do të kryhet si ...

Reagime për mosgrumbullimin e mbeturinave nga ‘Pastrimi’

Organizata “Green Art Center” (GAC)  ka shprehur shqetësimin për bllokimin e xhirollogarisë së kompanisë regjionale “Pastrimi”, që si pasojë ishte ndalur grumbullimi i mbeturinave në komunat që kjo ...

FOTO -  Prishtina e mbytur në bërllok, reagon Shpend Ahmeti

Si pasojë e borxhit që kompania regjionale “Pastrimi” ka ndaj kompanisë për Menaxhimin e Deponive të Kosovës, që nga dita e djeshme është ndalur grumbullimi dhe largimi i ...

Ndahen 500 kontejnerë dhe 500 shporta për disa komuna

Organizata “Let’s do it Kosova” ka bërë ndarjen e 500 kontejnerëve dhe 500 shportave për 12 komuna të vendit, të cilat janë përzgjedhur në bazë të angazhimit të ...

Ambientalisti kërkon që edhe qytetarët të marrin përgjegjësinë për ndotje

Ambientalisti Fatos Lajçi ka përmendur tri shtyllat problemet të shoqërisë kosovare në lidhje me mbrojtjen e mjedisit.

Qeveria e Shpend Ahmetit e heshtur, bërlloku mbulon lagjet e Prishtinës

KALLXO.com, në vazhdimësi ka raportuar për bërllokun nëpër lagjet e ndryshme të kryeqytetit.