Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Agim Aliu fiton në raund të parë Ferizajn

Exit Poll i Ubo Consulting dhe RTV Dukagjinit ka nxjerr fitues me 65% Agim Aliun në Ferizaj.

Ai është i ndjekur nga kandidati i LVV-së me 23.4%.

Ky Exit Poll është përgatitur nga UBO Consulting në bashkëpunim me RTV Dukagjinin.

Të dhënat e këtij Exit Polli janë prezantuar Valon Feka nga UBO Consulting.

Margjina e gabimit të këtij Exit Polli sipas Fekës është 2 pikë të përqindje.