Skenë nga shfaqja ‘Time’. Foto: BKK.

Sonte jepet shfaqja e baletit ‘Time’

Shfaqja e baletit “Time” me koreografi të Taulan Shehut shfaqet sonte në Amfiteatrin e Pallatit të Rinisë në Prishtinë.

Shfaqja jepet në ora 20:00, ndërsa interpreton trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës.

Premiera e kësaj shfaqje është dhënë një ditë më parë, po në Pallatin e Rinisë.

Shfaqja “Time” është e stilit bashkëkohor.

Repriza e kësaj shfaqje do të jepet edhe nesër, në të njëjtin vend dhe kohë.