Postet nga: “Arbëria”

Komuna e Prishtinës nis procesin e kontrollit të gjendjes së objekteve që i ka në menaxhim

Komuna e Prishtinës ka marrë vendim për caktim të një komisioni për vlerësimin e gjendjes fizike të objekteve të cilat menaxhohen nga Kryeqyteti.

Komuna e Prishtinës: Kompania e kontraktuar në 2023 nuk ka kryer punime në pjesën e kulmit që ra

Komuna e Prishtinës ka deklaruar se kompania që kishin tenderuar në vitin 2023 për rikonstruktim të kulmit në objektin e ri në lagjen "Arbëria" , nuk ka kryer punë ...

Komuna e Prishtinës ndan 700 mijë euro për rikonstruktim të kulmit të objektit të ri në lagjen 'Arbëria'

Komuna e Prishtinës planifikon të bëjë rikonstruktim të kulmit për objektin e ri të komunës në lagjen “Arbëria”.

Në Termokos do kyçen 43 objekte banesore në lagjen ‘Arbëria’ dhe 62 objekte tek parku i qytetit

Ngrohtorja e Prishtinës ‘Termokos’ ka bërë të ditur se përpos kyçjes së ngorhjes në lagjen ‘Mati 1’, në rrjet planifikohet tç futen edhe 43 objekte banesore të lagjes ‘...

Pamje - Dëmtohet shtegu i vrapimit në lagjen 'Arbëria'

Shtegu i vrapimit në njërën nga parqet e Prishtinës është dëmtuar i tëri.

Filmi për komunitetin e lashtë shqiptar të Italisë arrin në Netflix, regjisorja tregon pritshmëritë

Një film i vitit 2019 kushtuar komunitetit arbëresh me origjinë shqiptare në jug të Italisë po shfaqet në Netflix nga 23 dhjetori.

Një film për shqiptarët në Netflix

Nga 23 dhjetori, filmi “Arbëria” me regji të regjisores me origjinë kalabreze, Francesca Oliverit, do të shfaqet në platformën Netflix.

Prishtinë, komuna largon deponinë e mbeturinave afër Ambasadës Amerikane

Komuna e Prishtinës sot gjatë ditës ka larguar deponinë ilegale të mbeturinave inerte në lagjen 'Arbëria'.