Postet nga: BKK

Baleti 'Recomposed' shfaqet sot në skenën e Teatrit Kombëtar

Baleti Kombëtar i Kosovës shfaq sot në mbrëmje reprizën e baletit "Recomposed" me koreografi të Christophe Béranger & Jonathan Pranlas-Decsours.

Shfaqja ‘Andërr’ hap sezonin vjeshtor të Baletit Kombëtar

Baleti Kombëtar i Kosovës shfaq nesër (12 shtator 2019) në ora 20:00 në skenën e Teatrit Kombëtar reprizën e shfaqjes "Andërr" me koreografi të Kreshnik Musolli.

Baleti Kombëtar me premierën ‘O moj Shqipëri’ dedikuar 20 vjetorit të çlirimit

Baleti Kombëtar i  Kosovës shfaq sot  në mbrëmje premierën e Baletit ‘O moj Shqipëri” me koreografi të Pullum Agalliut.

Baleti Kombëtar shfaq sot baletin ‘O. Taka'

Baleti Kombëtar i Kosovës shafq sot në mbrëmje, duke filluar nga ora 20:00, reprizën e baletit “O. Taka” me libreto dhe koreografi të Sinan Kajtazit.

Baleti ‘Pa mure’ shfaqet sot në skenën e Teatrit Kombëtar

Baleti Kombëtar i Kosovës shfaq sot në mbrëmje, 16 maj 2019, duke filluar nga ora 20:00 reprizën e baletit “Pa mure” me koreografi të Teuta Krasniqit.

Nesër premiera e baletit ‘Pristine Conditions’

Baleti Kombëtar i Kosovës shfaq nesër mbrëma, duke filluar nga ora 20:00 premierën e Baletit “Pristine Conditions” me koreografi të Arthur Kuggeleyn.

Në Ditën e Evropës premiera e re e baletit  ‘Pristine Conditions’

Baleti Kombëtar i Kosovës do të shfaqë javën e ardhshme premierën e baletit “Pristine Conditions” me koreografi të Arthur Kuggeleyn.

Miratohet rregullorja për sistematizimin e vendeve të punës në Bibliotekën Kombëtare

Qeveria e Kosovës ka miratuar gjatë mbledhjes së sotme, Projekt Rregulloren për sistematizimin e vendeve të punës në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, “Pjetër ...