array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=0"
 }
}

Kryetari i Lipjanit uli numrin e drejtoreshave në kabinet

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, i cili për herë të tretë ka ardhur në krye të komunës, ka emëruar drejtorët komunalë me të ...

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti
Me kos

Lajmi i rremë për vetëvrasjen e një gruaje në Shqipëri

Disa media në Shqipëri kanë raportuar se ka bërë vetëvrasje gruaja me emrin Vjollca, e cila kishte fituar popullaritet nga një emision vendor, për çështje juridike.

Mediat
Rrenë e kryptë

A do ta përmbush kryetari i Mitrovicës premtimin për numrin e grave në krye të drejtorive?

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Bedri Hamza, ka prezantuar ekipin e tij të drejtorëve me të cilët do të udhëheqë komunën në katër ...

Kryetari i Mitrovicës, Bedri Hamza
Hetimet vazhdojnë

Titulli i rremë se Kurti do të dërgojë ushtrinë e Kosovës në Ukrainë

Portali “news308media.com” ka publikuar një lajm me titullin pretendues se kryeministri i Kosovës Albin Kurti e ka dërguar Ushtrinë e Kosovës në Ukrainë në konfliktin ...

Media
Rrenë

Ardian Gjini nuk e mban premtimin për më shumë drejtoresha në kabinet

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini ka bërë publike emrat e 12 drejtorëve dhe drejtoreshave që pritet të udhëheqin drejtoritë në Komunën e Gjakovë...

Kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini
Me kos

“Për një”, kryetari i Vushtrrisë dështon ta përmbush plotësisht premtimin për 50% drejtoresha

Kryetari i Vushtrrisë, Ferit Idrizi, ka kompletuar kabinetin e tij prej 12 drejtorëve dhe drejtoreshave me të cilët do të udhëheqë me komunën për katër ...

Kryetari i Vushtrrisë, Ferit Idrizi
Pjesërisht e vërtetë