array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=0"
 }
}

Huqja mediale për emërimin e kandidatit të LVV-së, Kujtim Shala

Mbrëmë, Qeveria e Kosovës emëroi anëtarë të rinj në Bordet të përkohshme në tri ndërmarrje publike.

Raportimi nga mediat
Rrenë

Premtimet ‘maratonë’ për Kodin Civil

Realizimi i të drejtave pronësore për gratë në Kosovë, është një maratonë sfilitëse që në disa raste zgjatë përtej dekadës, zgjatë aq shumë saqë me ...

Dy ish ministrat e Drejtësisë, Hajredin Kuçi dhe Abelard Tahiri
Hetimet vazhdojnë

Huqja e të dhënave zyrtare, si e refuzoi Burim Berisha virusin?

Të martën ishte dita kur në Kosovë u shënuan tre  personat e parë të infektuar nga pandemia COVID-19, në Fushë Kosovë. Kështu të paktën njoftoi Instituti ...

Burim Berisha
Qëndrim i ndërruar

Huqja e Haradinajt për pozicionin e filozofit slloven Slavoj Zizek

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj e ka kritikuar pozicionin e  filozofit slloven Slavoj Zizek karshi situatës politike në Kosovë. Ai e ka akuzuar filozofin për mbështetje ...

Ramush Haradinaj
Rrenë

Ferizaj, zbatimi i rekomandimeve të Auditorit në llupën e Krypometrit

Nënkryetari i Komunës së Ferizajt, Naim Ferati, për secilin prej gjetjeve të Auditorit në raportin e vitit 2018 ka dhënë sqarime dhe zotime për adresim të ...

Nënkryetari i Komunës së Ferizajt, Naim Ferati
Hetimet vazhdojnë

Gazmend Muhaxheri e mban premtimin për zbatimin e rekomandimeve të Auditorit

Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri e ka mbajtur premtimin për zbatimin e rekomandimeve të Auditorit të dhëna në vitin 2017.

Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri
E vërtetë