Lajmet e Fundit

Filmi ‘Daniel’ shpallet filmi më i mirë i Festivalit të Filmit Evropian

Filmit “Daniel” i Loreta Berbatovci është shpall filmi më i mirë i edicionit të 3-të të Festivalit të Filmit Evropian në Kosovë.

Trump u ka kërkuar zyrtarëve të Departamentit të Drejtësisë t'i shpallnin zgjedhjet të korruptuara

Ish Presidenti Donald Trump u kishte bërë thirrje zyrtarëve të lartë të Departamentit të Drejtësisë që t’i shpallnin rezultatet e zgjedhjeve të vitit 2020 "të korruptuara" në ...

Ngjyrat e flamurit të Kroacisë ndriçojnë ndërtesën e Qeverisë së Kosovës

Ngjyrat e flamurit të Kroacisë dhe mbishkrimi “Faleminderit Kroaci/Hvala Hrvatska”, kanë ndriçuar sonte ndërtesën e Qeverisë së Kosovës.

Burim Dërmaku: Në vend të fjalës së huaj, fol shqip

Burim Dërmaku ka doktoruar për Lidership (udhëheqje) në Universitetin Shtetëror të Sofjes në Bullgari (University of Library Studies and Information Technologies, në programin e gjuhës ...

PDK synon Pejën me Astrit Ademajn

Astrit Ademaj do të jetë kandidati i Partisë Demiktratike të Kosovës për kryetar të Komunës së Pejës për zgjedhjet komunale që pritet të mbahen në ...

Opsione të dobishme që na bëjnë më të lehtë: Një mori lajmesh vijnë në Google Maps

Google ka lansuar disa tipare të reja për Maps që mund t’ju ​​ndihmojnë të ktheheni në një jetë ‘normale’ atëherë kur një numër i madh njerë...

Ministria e Financave nuk tregon se si dhe kur do të zbatohen masat e Pakos së ‘Ringjalljes Ekonomike’

420 milionë euro është vlera e premtuar për Pakon e ‘Ringjalljes Ekonomike’ nga Qeveria Kurti. Nga kjo shumë, 190 milionë euro do të sigurohen nga buxheti i Kosovës, ndërsa 230 ...

OBSH: COVID-19 duhet të ndalet para se të dalin variante më vdekjeprurëse

Varianti Delta i COVID-19 është një paralajmërim për botën për të shtypur virusin shpejt para se të pësojë mutacione sërish për t'u shndë...