array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(26) "https://kallxo.com/komuna/"
 }
}

Prishtinë, banorët ankohen se komuna nuk i pyeti për ndërtimin e lartë pranë shtëpive të tyre

Disa banorë të lagjes ‘Tophane’ në Prishtinë po ankohen se komuna nuk është konsultuar me ta kur ka filluar vënia e gurthemelit të një objekti shumë katësh në ...

Premtimet e artistëve që synojnë ulësen e deputetit në zgjedhjet e 14 shkurtit

Që nga pas lufta, Kuvendit të Kosovës nuk i kanë munguar personalitetet kulturore.

Tetë seritë që duhet t’i shikoni gjatë muajit shkurt

Nga “Equalizer” në “Snowfall” deri tek kthimi i “The Family Man”, Eddie Mullan nga BBC Culture zgjedh seritë televizive që ia vlen të shikohen këtë muaj.

Drejtori i Shëndetësisë në Ferizaj jep dorëheqje, akuzon Nismën për presion

Drejtori i Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale i Komunës së Ferizajt, Bekim Ademi, i cili ka qenë nga anëtar i Nismës Socialdemokrate ka bërë ...

Mbyllet lokali në Qendrën Zejtare në Suharekë për mosrespektim të masave anti-COVID

Një lokal në Qendrën Zejtare në Suharekë është mbyllur mbrëmë nga inspektorët sanitarë në Prizren.

Gjykimi i zyrtarit të komunës së Skenderajt për nderrimin e vendbanimit të qytetarit pa dijen e tij

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi i Kujtim Bekajt, i cili akuzohet se si zyrtar i gjendjes civile në Skenderaj i kishte ndërruar vendbanimin të dë...