Postet nga: Alban Zogaj

Menaxhimi i pishinës "Gërmia" - si ndërroi pronësia e biznesit të zyrtarit të LDK-së pak ditë para shpalljes së fituesit?

Ndërmarrja publike lokale “Sport Marketing” ka shpallur publikisht më 28.05.2024 fituesin për menaxhimin e pishinës “Gërmia” në kryeqytet dhe për shërbimet hoteliere në këtë ...

Tërhiqet kompania e zyrtarit të LDK-së që fitoi në thirrjen e menaxhimit të pishinës 'Gërmia' në Kryeqytet

Kompania "Delice Caffe" Sh.p.k e cila fitoi në thirrjen për menaxhimin e pishinës "Gërmia" në Kryeqytet është tërhequr. Kështu ka njoftuar kjo ndë...

Kompania e zyrtarit të LDK-së fitoi në thirrjen për menaxhimin e pishinës 'Gërmia' në Kryeqytet

Ndërmarrja publike lokale “Sport Marketing” ka shpallur më 28.05.2024 fituesin për menaxhimin e pishinës “Gërmia” në kryeqytet dhe për shërbimet hoteliere në këtë pishinë. ...

Zogaj: Nesër fillojnë punimet për lidhjen e Urës së Madhe me rrugën deri te rrethi i lagjes 'Arbëria'

Nënkryetari i Prishtinës, Alban Zogaj, ka njoftuar se nesër, më 15.04.2024, do të fillojnë punimet për lidhjen e Urës së Madhe me rrugën që dë...

VIDEO - Një natë pune me punëtorët e kompanisë ‘Pastrimi’ në Prishtinë

Punëtorët e Kompanisë Publike ‘Pastrimi’ në Prishtinë janë ankuar në lidhje me kushtet e punës.

Prishtina 2023

Komuna e Prishtinës synon realizimin e projekteve me partneritet publiko-privat, i prezanton edhe tek bizneset në diasporë

Nënkryetari i Prishtinës, Alban Zogaj, ka njoftuar se do të prezantojë projektet e Prishtinës para 150 bizneseve të diasporës në Zurich të Zvicrës.

Prishtina, maj, 2023. Foto: Denis Sllovinja/Kallxo.com

Kabineti i Përparim Ramës fut në listë të veçantë për dhënie në shfrytëzim gjithë pronat e komunës, nuk arrin ta miratoj në mungesë votash

Qeverisja e Komunës së Prishtinës në seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit ka dështuar të votoj listën e veçantë të pronave që planifikon t’...

Përplasja e nënkryetarit të Prishtinës me LVV-në: ‘Njësitë elitare të policisë i keni në protestë, këtu po kërkoni t`u falet shërbimi shëndetësor 1 euro’

Propozimi i Lëvizjes Vetëvendosje në Kuvendin Komunal në kryeqytet që zyrtarët policor të marrin shërbime pa pagesë në shërbimin parësor dhe institucione tjera shë...