Postet nga: fëmijë

KMSHK bën thirrje për kujdes në raportimet për fëmijë

Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës (KMSHK) ka shprehur shqetësimin rreth një videoje të publikuar sot në disa media online, në të cilën shihet një ...

Arrijnë në Kosovë vaksinat e para anti - COVID-19 për fëmijë

Të mërkurën kanë arritur në Kosovë vaksinat e para anti-COVID-19 për fëmijë.

Funksionalizohet stomatologjia për fëmijë në QKMF-në e Mitrovicës

Dje në sektorin e Shëndetit Oral të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Mitrovicë është aktivizuar Shërbimi i Stomatologjisë së Fëmijëve.

Mitrovicë, gjendet pa shenja jete një fëmijë në kanalin e 'Ibër Lepencit'

Një fëmijë është gjendur pa shenja jete në kanalin e “Ibër Lepencit”, në fsharin Vaganicë të Mitrovicës.

Numri i rasteve të fruthit është rritur me 79 për qind

Gjatë pandemisë së koronës, sëmundjet e tjera kaluan në harresë dhe fushatat e vaksinimit u anuluan. Si pasojë infektimet me fruth u rritën me shpejtësi. Pse ...

UNICEF: Dy milionë fëmijë kanë ikur nga Ukraina, më shumë se 100 të vrarë

Deri më tani, rreth dy milionë fëmijë janë detyruar të ikin nga Ukraina – që e përbëjnë gjysmën e të gjithë refugjatëve nga lufta – tha të ...

Nënës nga Prizreni i zhduken tre djemtë e mitur

Një grua ka raportuar në polici se tre djemtë e saj, të mitur, janë larguar nga shtëpia.

Gjimnazi “Ahmet Gashi” në Prishtinë pa pjerrinë për nxënës me nevoja të veçanta

Gjimnazi i Shkencave Shoqërore “Ahmet Gashi” në Prishtinë nuk ka asnjë nxënës me nevoja të veçanta, fëmijë që e kanë humbur mundësinë e zhvendosjes ...