array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(26) "https://kallxo.com/komuna/"
 }
}

Metrobusi propozohet si formë transporti në rrugën Prishtinë-Fushë Kosovë

Komuna e Prishtinës ka hyrë në vitin e tretë të implementimit të planit të mobilitetit, në total ky plan do marr kohë 12 vite.

Mbyllet ambulanca radiologjike në Prishtinë, punëtorët shëndetësorë u liruan nga puna që të kujdesen për fëmijët

Bujar Gashi, drejtor i Qendrës së Mjekësisë Familjare në Prishtinë tha në Kallxo Përnime se komuna e Prishtinës ka mbyllur ambulancën radiologjike në lagjen 'Ulpiana'.

Xhudistet Distria Krasniqi dhe Nora Gjakova pritet shpejt të marrin nga 100 mijë euro shpërblim nga MKRS

Xhudistet kosovare, Distria Krasniqi dhe Nora Gjakova triumfuan në Lojërat Olimpike “Tokio 2020”, duke ia sjellur Kosovës dy medalje të arta.

Kompanitë private të transportit publik edhe pas 6 muajve ende nuk i kanë marrë paratë nga Komuna e Prishtinës

Në muajin mars të këtij viti, Komuna e Prishtinës ka ndarë një subvencion prej 400 mijë eurove për kompanitë private të autobusëve në linjat e transportit publik.

Termokosi planifikon të përfshijë lagjen "Mati 1" në rrjet të ngrohjes gjatë këtij viti

Ngrohtorja e qytetit "Termokos" ka në plan që të përfshijë lagjen "Mati 1" në rrjet të ngorhjes gjatë këtij viti.

Qytetarët e Prishtinës më nuk do ta paguajnë ngrohjen me metra katrorë, por aq sa e shfrytëzojnë

Mënyra si qytetarët e Prishtinës kanë paguar faturën e ngrohjes qendrore pritet të ndryshojë shumë shpejt.