array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(26) "https://kallxo.com/komuna/"
 }
}

Projekti 'Vizita për gra shtatzëna dhe fëmijë 0-3 vjeç' në kryeqytet rrezikon të dështoj nëse nuk ka rritje të stafit

Komuna e Prishtinës në vitin 2023 ka nisur zbatimin e projektit vizita për nëna lehona dhe fëmijë nga 0-3 vjeç, por sfidë për implementim të duhur ...

PDK në kryeqytet: LVV u mundua të shfajësohet për këmbimin e pronës në Badovc

Leutrim Retkoceri, shef i asamblistëve të PDK-së në Kuvendin Komunal të Prishtinës në një konferencë për media tha se kanë bojkotuar tre seanca për shkak që, ...

Prishtina, maj, 2023. Foto: Denis Sllovinja/Kallxo.com

Prishtina me spital të vetin, drejtori i Shëndetësisë tregon se ku ka mbetur procesi - VIDEO

Prishtina është qyteti i vetëm nga shtatë rajonet e Kosovës që nuk ka spital të vetin për ofrim të shërbimeve sekondare. Me ligjin për kryeqytetin ...

Prishtinë, dështon seanca në të cilën do të kërkohej anulimi i vendimit për këmbim pronash

Në mungesë të kuorumit, ka dështuar mbledhja e parë e rregullt e Kuvendit Komunal të Prishtinës.

Trajnime e shkëmbime përvojash për gratë nga zonat rurale - sfida e bashkëpunime pas pandemisë

Sfidat e grave nga zonat rurale janë të shumta, përfshirë aktivitetet e tyre në sektorin e bujqësisë. Periudha e pandemisë ndikoi në çdo sferë të jetës në ...

'Sa s'na ka marrë uji' e 'merr në qafë' Komunën e Ferizajt

Më 11 tetor 2023 Komuna e Ferizajt nënshkroi kontratë me kompaninë “Dini-T” për një pllakë betoni 50 metra katrorë.