array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(26) "https://kallxo.com/komuna/"
 }
}

Prizrenasi që punon në Zvicër kultivon aroninë në vendlindje

Dikur i përdorur vetëm si ngjyrues pijesh, tashmë aronia po kultivohet çdo ditë e më shumë në Kosovë si fryt i rrallë e me shumë të mira shë...

Gjykimi për krime lufte në Ferizaj: Dëshmitari identifikon të akuzuarin, thotë se ai ishte në oborr kur u përzunë nga shtëpitë

Në gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi ndaj të akuzuarve Zlatan Krstiq dhe Destan Shabanaj për krime lufte ndaj popullatës civile në vitin 1999 në fshatin Nerodime ...

Komuna e Gjakovës arsyetohet për drunjtë e prerë në qendër të qytetit

Sot Komuna e Gjakovës ka filluar prerjen e drunjve në rrugën ‘Nënë Tereza’ në qendër të qytetit, për të realizuar projektin për zgjerimin e ...

Rihapet shqyrtimi gjyqësor ndaj 10 ish- inspektorëve të akuzuar për korrupsion

Sot në Gjykatën e Prishtinës ishte paraparë të bëhej shpallja e aktgjykimit ndaj dhjetë ish -inspektorëve të komunës së Prishtinës, të akuzuar për ...

Gjyqtari nga Peja i akuzuar për ryshfet del para Gjykatës

Gjykatësi Sali Berisha që po akuzohet  për marrje ryshfeti dhe armëmbajtje pa leje është deklaruar i pafajshëm sot në Gjykatën e Prishtinës.

Reja kërkon dënimin maksimal të vjehrrit, i akuzuar për ngacmim

Në Gjykatën e Prishtinës, dega në Lipjan, ka përfunduar gjykimi ndaj të akuzuarit për ngacmimin e bashkëshortes së  djalit.