Postet nga: inspektorati

Mbyllen 26 sallone të masazheve e klubeve të natës

Inspektorati i Tregut ka mbyllur 26 sallone të masazheve e klube natës për shkak se të njëjtit kanë ushtruar veprimtarinë në kundërshtim me dispozitat e Ligjit pë...

Drejtoria e Arsimit në Ferizaj: Do të monitorohet parambrëmja e shkollave të mesme

Drejtori i Arsimit në Komunën e Ferizajt, Afrim Llabjani, është prononcuar lidhur me parambrëmjen që është njoftuar se do të mbahet sot nga shkollat e mesme në Ferizaj.

Nuk respektuan Ligjin për Ndërtimin, gjobiten katër ndërtues në Malishevë

Inspektorati i Komunës së Malishevës ka gjobitur katër investitorë të ndërtimeve të larta për mosrespektim të Ligjit për Ndërtimin.

Konkursi i kurdisur në Trepçë, Inspektorati urdhëron rishpalljen e tij (DOKUMENT)

Shumë shkelje ligjore ka gjetur shkalla e dytë e Inspektoratit të Punës për konkursin e Ndërmarrjes “Trepça” i cili u hap në shtator të vitit 2019.

Inspektorati e gjen duke punuar në kafiteri personin që ishte në vet-izolim

Policia e Kosovës së bashku me Inspektoratin në një kafiteri kanë hasur një punëtor të mitur, i cili ishte në masën e vet-izolim.

Pronari i Eurogomës ankohet se inspektorët ia mbyllën lokalin pa asnjë arsyetim

Inspektorët komunalë të Mitrovicës tashmë e një javë kanë mbyllur lokalin e kompanisë “Eurogoma” në hyrje të kësaj komune, por drejtori i kompanisë ankohet se mbyllja e ...

Malishevë- Inspektorati mbyll disa lokale afariste

Në komunën e Malishevës janë mbyllur lokalet që nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë.

Ministria e Tregtisë paralajmëron inspektime për ata nuk i respektojnë vendimet e qeverisë

Ministria e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS), pas vendimit të qeverisë ka filluar zbatimin masave shtesë inspektuese.