Vetëm 60 euro kap ofertën Al Inclusive të ‘Sharr Travel në Aqua Fafa

“Aqua Fafa” është një hotel super luksoz i cili hap dyert për herë të parë tash me 1 korrik është venë në dispozicion të klientëve të “Sharr Travel”.

“Aqua Fafa” është pjesë e rrjetit të hoteleve më luksoze në Shqipëri FAFA.

Duke e rezervuar pushimin tuaj vetëm përmes “Sharr Travel” për 60 euro ju do të merrni pakon Al Inclusive, ku në këtë çmim është përfshirë akomodimi në dhomën e hotelit me pesë yje, mëngjesi, dreka, Snack, Darka, pije alkoolike dhe jo alkoolike pa limit, pishina, plazhi, Fitnes Center, Mini club për fëmijët, muzikë, animacion, por edhe shumë surpriza tjera të cilat  “Sharr Travel”  i ka enkas për klientët e saj

Për të kapur ofertën ju mund të kontaktoni direkt në zyrat e kompanisë “Sharr Travel” në Prishtinë, Suharekë, Prizren, por edhe përmes numrave të telefonit që i gjeni më poshtë.

038/610-015

049/610-015

044/610-015

044/542-029

029/224-016