Prishtina Mall feston Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve me një festë spektakolare 4-ditore

Prishtina Mall është e lumtur të ju ftoj në një ngjarje katër-ditore për nder të Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve. Nga data 1 deri më 4 qershor, Prishtina Mall do të shndërrohet në një vend magjik, duke ofruar një program të pasur dhe tërheqës, kuruar posaqërisht për më të dashurit tanë. Një llojllojshmëri e gjerë aktivitetesh, argëtimi dhe surpriza për fëmijët e të gjitha moshave, ju presin në qendrën tregtare më interesante në rajon. Dhuratat nuk do të mungojnë, ku në bashkëpunim me disa nga dyqanet më të mira kombëtare dhe ndërkombëtare, Prishtina Mall do të dhuroj më shumë se 1000 dhurata.

Nënvizoni kalendarët tuaj për datat dhe orët e mëposhtme për një përvojë magjike për më të dashurit tuaj, duke nxitur lumturinë, të qeshurën dhe momentet e paharrueshme!

1 qershor, e enjte 15:00 – 21:00

 • Face painting dhe punëtori vizatimi
 • Juggling Comedy Show
 • Koncert për fëmijë
 • Shfaqje baleti
 • Parada e Maskotave
 • Lojëra dhe aktivitete për fëmijë

2 qershor, e premte 16:00 – 19:00

 • Parada e Maskotave Gjigande
 • Klasë vallëzimi
 • Muzikë
 • Lojëra dhe aktivitete
 • Artcraft

3 qershor, e shtunë  13:00 – 19:00

 • Luaj dhe Mëso
 • Klubi i librit
 • Klasë vallëzimi
 • Parada e 10 gjigandëve
 • Lojëra dhe aktivitete

4 qershor, e diel  11:00 – 19:00

 • Krijo dhe Mëso
 • Klubi i librit
 • Klasë vallëzimi
 • Parada me karakteret e preferuara të fëmijëve
 • Lojëra interaktive

Hyrja është falas.