Postet nga: Dita e Fëmijëve

Fëmijët njoftohen me punën e Avokatit të Popullit në Ditën Universale për të drejtat e tyre

Institucioni i Avokatit të Popullit për nder të Ditës Universale të të drejtave të fëmijëve ka organizuar pritje për një grup të fëmijëve ...

Disa nga aktivitetet për shënimin e 'Ditës së Fëmijëve - 1 Qershori'

Dita e Fëmijëve shënohet më 1 qershor në mbarë botën, pasi në këtë datë është mbajtur Konferenca Botërore e Mirëqenies së Fëmijëve ...

ETEA shfaq nesër katër filma për fëmijë

Organizata ETEA do të shfaqë nesër në Kino ARMATA katër filma për fëmijë.

Sot është ​Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve

 

Rrëfim nga Plemetini: Fëmijët që nuk festojnë ditën e tyre

Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, të miturit e komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptas vazhdojnë të  jetojnë në kushte te mjerueshme varfërie, në mes të ...

Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve

Dita e Fëmijëve shënohet me 1 qershor në mbarë botën.

‘ShOTA’ me premierë në Ditën Ndërkombëtarë të Fëmijëve

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve, ‘ShOTA” mban nesër, më 1 qershor 2019, koncertin premierë, i cili u dedikohet fëmijëve në ditën ndërkombëtare ...

KOMF, del me kërkesa konkrete për mbrojtjen e fëmijëve

Koalicioni i OJQ–ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, me rastin e 1 Qershorit, Ditës ndërkombëtare të fëmijëve ka adresuar rekomandimet ...