Po vlojnë zbritjet e verës në BauMarket

Kur jashtë po vlojmë prej nxehtësisë verore, në BAU po vlojnë zbritjet! Për krejt maraklitë që dojnë me u bo gati për këtë stinë të nxehtë, ju propozojmë me i ndjek të gjitha ofertat e kësaj jave, ku do të mund të gjeni gjithçka që ju hyn në punë gjatë verës, gjithmonë duke shpenzuar më pak se sa që keni planifikuar.

Për një oborr të bukur, një ambient të këndshëm veror, për freski e gjithçka tjetër BAU ofron produkte duke ju siguruar dhe garantuar në cilësi.

Maraklitë që tashmë janë të pajisur me kartelën e zbritjeve BAU Card, do të mund të përfitojnë automatikisht prej zbritjeve të kësaj jave. Ndërsa maraklitë që dojnë me ju bashku këtij grupi, atëherë duhet të aplikojnë për tu pajisur me kartelën BAU Card në njërën nga pikat e BAU Market.

Procedura e aplikimit është shumë e thjeshtë, gjithçka që duhet të bëni është të kërkoni në arkë për kartelë, e pastaj të tregoni të dhënat e juaja personale, dhe për disa minuta ju do të jeni të pajisur me kartelë.

Për të parë më shumë produkte në zbritje, shfletoni fletushkën.
Ju mirëpresim!

BAU Market, Bau Shembull.

Kliko këtu për ta shikuar ofertën