Çka u BAU ton k'to zbritje?

Java e maraklive është periudha më e këndshme për të gjithë.

Në një fletushkë e cila është e mbushur me artikuj të ndryshëm, ju mund të gjeni çdo lloj produkti me çmim të volitshëm duke shfrytëzuar zbritjen e kësaj jave.

Kësaj radhe, zbritja përfshijnë produkte shtëpiake, pajisje për kopsht, vegla pune dhe shumë produkte nga sektorë të ndryshëm. Nëse jeni kurioz për të ditur cilat janë produktet në zbritje, atëherë shfletoni fletushkën e cila është e bashkangjitur: https://bit.ly/3vKRkpQ

Oferta vlen deri më 5 shkurt.

Ju mirëpresim në të gjitha dyqanet e BAU Market!

Bau Market – Bau Shembull!