Me VIP CARD të Petrol Company-s e keni -5 CENT zbritje më 21, 22 dhe 23 Tetor!

 

Kompania e njohur e derivateve Petrol Company vazhdon të qëndrojë në çdo moment pranë klientëve të saj duke ardhur me oferta të ndryshme.

Më 21, 22 dhe 23 tetor, të gjithë klientë që janë të pajisur me VIP CARD përfitojnë zbritje për pesë centësh për çdo litër të blerë në derivate.

Ndërsa të gjithë ju që ende nuk jeni të anëtarësuar/pajisur me VIP CARD bëjeni  këtë sa më shpejt, sepse  Petrol Company përveç zbritjeve në derivate ju ofron edhe zbritje të tjera në restorantin “Be Happy” dhe marketet e saj “One Stop Shop”.

Ju mund ta shkarkoni aplikacionin në dy sistemet operative- Android dhe iOS.

Petrol Company është kompania me çmimet më të volitshme në treg, e cila furnizohet nga Hellenic Petroleum SA (Hellenic Petroleum) nga Greqia.

Gjithashtu, Petrol Copmany ka nisur së fundmi një fushatë për furnizim të bollshëm të derivateve për sezonin e dimrit.  Të gjithë ata që dëshirojnë të mos e vënë re mungesën e energjisë elektrike, duke filluar nga pronarët e shtëpive deri tek bizneset, mund të porosisin derivatet- diesel dhe gaz për gjeneratorët e tyre. Secili mund të porosisë në çdo kohë dhe aq sa ka nevojë.

Mjafton një telefonatë në numrin +383 49 233 460 ose në numrin 080080088 (pa pagesë) dhe Petrol Company e sjell tek secili.