Postet nga: Shkolla

Komunës së Ferizajt përmbaruesit ia marrin paratë, objekti i ri i shkollës në Komogllavë mbetet pa inventar

Përballë objektit të shkollës fillore “Besim Rexhepi”, në Komogllavë të Ferizajt para pesë viteve filloi të ndërtohej një objekt i ri për të njëjtën ...

Ministria e Arsimit bën thirrje për respektim të masave për COVID-19 në shkolla

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh), u ka bërë thirrje të gjithë akterëve të përfshirë në sistemin arsimor që të vazhdojnë të respektojnë masat kundër ...

Njëmbëdhjetë mësimdhënës dhe 9 nxënës të infektuar me COVID-19 në shkollat e Mitrovicës

Gjendja e përgjithshme pandemike nëpër shkollat e komunës së Mitrovicës aktualisht është stabile dhe pa çrregullime të mëdha të procesit mësimor. Që nga ...

Braktisja e fshatit nga banorët zbrazë shkollën e fshatit Prapashticë - VIDEO

Me vetëm 4 nxënës në klasë zhvillohet ora mësimore në shkollën e fshatit Prapashticë “Dëshmorët 1921” të Prishtinës.

Mësimi në shkolla vazhdon përmes skenarit A dhe B

Shkollat fillore dhe të mesme në Kosovë në shumicën e rasteve janë duke zhvilluar mësimin sipas skenarit A, me mësim fizik në shkolla dhe sipas skenarit B, ...

Arsimi në Kosovë mes premtimeve për digjitalizim dhe mungesës së librave

Përfaqësuesit e partive politike nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Lëvizja Vetëvendosje, Partia Liberale Egjiptiane dhe Partia Boshnjake (VAKAT) shpalosën programet e tyre qeverisëse ...

Profesorët e UP-së të revoltuar me MASh-in, bojkotuan mësimin në Gjimnazin Matematikor (video)

Nxënësit e Gjimnazit të Specializuar Matematikor në Prishtinë, prej më shumë se 1 muaj nuk i kanë mbajtur mësimet në lëndën e matematikës.

Gjimnazi i Obiliqit bëhet me bibliotekë

Gjimnazi “17 Shkurti” në Obiliq është pajisur me bibliotekën shkollore, njofton organizata ETEA.