Postet nga: Dëmet

Komuna e Rahovecit ende pa zgjidhje për dëmet nga vërshimet e shtatorit

Vërshimet të cilat ndodhen për shkak të reshjeve të shiut në komunën e Rahovecit kanë shkaktuar dëme milionëshe në amvisëri, ekonomi familjare, biznese, infrastrukturë ...

Liderët botërorë mblidhen për ta hartuar 'Planin Marshall' për rindërtimin e Ukrainës

Sot është dita e 131 e pushtimit rus të Ukrainës – lufta e parë e madhe tokësore në Evropë në dekada.

Pamje - Breshër me grumbuj në disa fshatra të Skenderajt

Breshër i madh ka rënë në shumë vendbanime të Kosovës. Pamjet që qytetarët i kanë dërguar nga disa fshatra të Komunës së Skenderajt tregojnë ...

Lufta e Rusisë në Ukrainë po i shkakton 4.2 miliardë euro dëme ndërtesash në javë

Lufta në Ukrainë ka hyrë sot në ditën e 70-të. 

Dëmet nga termeti në Mostar të Bosnje dhe Hercegovinës (FOTO)

Një pjesë e kulmit është shembur në një shtëpi në Mostar të Bosnje dhe Hercegovinës nga termeti që ndodhi sot në orët e vona, raporton Klix.ba.

Bujqit e Fierit ende nuk kanë marrë dëmshpërblim për kulturat bujqësore të dëmtuara nga vërshimet

Rreth 100 hektarë tokë bujqësore që shtrihen në 5 fshatra të bashkisë së Fierit janë vërshuar nga uji në fund të vitit 2021, duke dëmtuar të mbjellat dhe ekonomitë familjare ...

Komuna e Skenderajt: Komisioni vlerësoi dëmet në pronat e tyre dhe të familjarëve

Komuna e Skenderajt ka akuzuar një komision komunal të themeluar me vendim të ish-kryetarit Bekim Jasharit, për konflikt interesi në kohën kur kanë vlerësuar dëmet e ...

Asnjë komunë nuk ka të dhëna përfundimtare për vlerën e dëmeve që u shkaktuan nga zjarret