Postet nga: Komuna

Ahmeti jep detaje për rastin e ngacmimit seksual që ndodhi në oborrin e një shkolle të Prishtinës

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti gjatë mbledhjes së Kuvendit Komunal është deklaruar lidhur me rastin e ngacmimit seksual të një vajzë të mitur në oborrin e ...

Shpjegimet zyrtare për dyshimet për ngacmim seksual në një shkollë të Prishtinës

Në një video të publikuar nga Syri.net, pretendohet se në oborrin e një shkolle në kryeqytet ka ndodhur një rast i sulmit seksual në mes të nxënësve (...

Anulohet projekti i TIKA-s për restaurimin e Hamamit të Madh 

Komisioni i Ministrisë së Kulturës për Shqyrtimin e Ankesave, ka anuluar projektin e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), për restaurimin e Hamamit të ...

Prizreni ndan 30 mijë euro për dekorimet e fundvitit

Komuna e Prizrenit ka ndarë buxhet në vlerë prej 30 mijë euro  për dekorimin e qytetit për festat e fundvitit.

Haki Rugova ulet në bankën e të akuzuarit

Haki Rugovës, kryetar i Komunës së Istogut, është ulur sot në bankën e të akuzuarit për veprën penale konflikt interesi.

Caktohet seanca ndaj kryetarit të Istogut, Haki Rugova

Gjykata e Pejës ka caktuar seancën e radhës ndaj kryetarit të Komunës se Istogut, Haki Rugovës, i cili akuzohet për vepër penale "Konflikt ...

Dështon seanca, mungojnë disa të akuzuar në lidhje me ndërtimet në Fushë Kosovë

Dështon të mbahet seanca gjyqësore, ndaj drejtorit të inspektoratit në Komunës e Fushë Kosovës, Afrim Krasniqi dhe inspektoreve të ndërtimit, Valbona Ferati, Doruntina Dumani dhe ...

Mitrovica e vendosur që bizneset të mos punojnë të dielave

Muaj më parë kryetari i komunës së Mitrovicës kishte marr vendim që bizneset afariste të mos punonin të dielave.