Postet nga: drejtori

Mehmed Xhemajli zgjidhet drejtor i ri Ansamblit "Shota"

Koreografi Mehmed Xhemajli është zgjedhur drejtori i Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve “Shota”.

Sfidat për zgjedhjen e Drejtorit të Përgjithshëm të RTK-së 

Shkumbin Ahmetxhekaj për herë të dytë ka marrë më së shumti pikë në garën për drejtor të Radio Televizonit të Kosovës, por bordi sërish ka ...

Teatri Kombetar

Prapaskenat e procesit për zgjedhjen e drejtorit të Përgjithshëm të Teatrit Kombëtar të Kosovës

Komisioni për Zgjedhjen e Kontesteve dhe Ankesa për zyrtarët publik i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka refuzuar ankesat e dy kandidatëve për ...

Kushtrim Sheremeti nënshkruan kontratë pune me Ministrinë e Kulturës për drejtor të Teatrit Kombëtar

Aktori Kushtrim Sheremeti ka nënshkruar sot me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit kontratën e punës për pozitën e drejtorit të përgjithshëm ...

Sinan Kajtazi zgjidhet drejtor i Baletit Kombëtar të Kosovës

Sinan Kajtazi është zgjedhur drejtor i Baletit Kombëtar të Kosovës.

Këta janë kandidatët që garojnë për postin e drejtorit të Përgjithshëm të RTK- së

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës ka bërë të ditur emrat e kandidatëve që kanë konkuruar në konkursin për drejtor të Përgjithshëm të Radio ...

Kushtrim Sheremeti drejt kreut të Teatrit Kombëtar

Aktori Kushtrim Sheremeti është përzgjedhur si kandidatii më i suksesshëm nga Këshilli Drejtues i Teatrit Kombëtar të Kosovës për të marrë pozitën e ...

Kanoset drejtori i një shkolle në Podujevë

Një person është arrestuar pasi i njëjti dyshohet se ka kanosur drejtorin e një shkolle në Podujevë.