Postet nga: Shkolla

Dy shkollat në Prishtinë i vizitoi qeni amerikan

Në shkollat fillore “Naim Frashëri” dhe “Elena Gjika” në Prishtinë në kuadër të aktiviteteve që po organizohen në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane në Kosovë, është sjell ...

VIDEO: Shkolla në Pejë ndalon përdorimin e telefonave gjatë mësimit

Shkolla e Mjekësisë në Pejë ka marrë vendim që mos ta lejojë përdorimin e telefonave gjatë procesit mësimor.

VIDEO: Maratona e ndërtimit të shkollës në Llapushnik

Me letra, Llapushniku është dashur ta ketë shkollën e re tash e një vit e gjysmë më parë.

10 shkolla të Gjilanit pajisen me tabela të mençura

Dhjetë shkolla të komunës së Gjilanit janë pajisur sot me tabela të mençura.

Nxënësit pas tre javësh sot i kthehen mësimit në shkolla

Pas tre grevës tre javvëshe të punëtorëve të arsimit sot do të fillojë gjysmë vjetori i dytë i këtij viti shkollor ku të gjithë nxë...

Bytyqi: Do të hapen dhjetë shkolla profesionale

Ministria e Arsimit është në fazën finale të ndërtimit të 15 standardeve të reja profesionale, që janë më të kërkuarat në tregun e punës në Kosovë.

Gjykimi për tenderët e ndërtimit të shkollave, dëshmojnë operatorët ekonomikë

Në gjykimin ndaj Hasim Vishesella, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, në cilësinë e dëshmitarëve u dëgjuan Sabri Bajrami dhe Ali Stublla.

Ferizaj, nxënësi hedh sprej OC në klasë

Në rrugën Gjon Serreqi në Ferizaj, në mëngjesin e djeshëm është arrestuar një i mitur pasi gjatë pushimit të shkollës ka hedhur sprej OC.