Postet nga: koeficienti

Arrihet marrëveshje, miratohet plani rregullues për lagjen ‘Kalabria’ në kryeqytet

Pas një diskutimi maratonik rreth 12-orësh, Kuvendi Komunal i Prishtinës ka votuar planin e hollësishëm rregullues 2024-2032 për lagjen ‘Kalabria’ në kryeqytet.

Ministri Murati: Sot janë proceduar me rritje pagat e muajit janar për sektorin publik

Sot janë proceduar pagat e punonjësve të sektorit publik që me ligjin e buxhetit për vitin 2024 do kenë koeficient në vlerë 110 euro.

Deputeti Lushtaku kritikon Qeverinë, thotë se mashtroi lidhur me koeficientin e pagave

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Mërgim Lushtaku, ka kritikuar Qeverinë lidhur me koeficientin për paga, duke thënë se ajo ka mashtruar në këtë aspekt.

Qeveria miraton buxhetin, rritet vlera e koeficientit të pagave

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti në mbledhjen e kabinetit qeveritar ku është shqyrtuar projektligji mbi Ndarjet Buxhetore për Buxhetin e Kosovës për vitin 2024, ka thënë ...

Ligji i pagave, MPB pranoi mbi 33 mijë kërkesa për korrigjim të koeficientëve

Ministria e Punëve të Brendshme thotë se ka pranuar rreth 33 mijë kërkesa për të korrigjuar listat e pagave, që kur Ligji i ri i Pagave ka hyrë ...

Ligji për paga dërgohet në Kushtetuese

Avokati i Popullit e ka dërguar sot në Gjykatën Kushtetuese Ligjin për Pagat në Sektorin Publik, me kërkesë për vlerësimin e përputhshmërisë ...

Kuvendi miraton Ligjin për ndarjet buxhetore, i cili përfshin koeficientin në vlerë 105 euro për pagat e sektorit publik

Në orët e vona të mbrëmjes dhe me procedurë të përshpejtuar përmes një mocioni procedural, deputetët e Kuvendit të Kosovës i kanë dhënë ...

Paga e anëtarëve të shërbimit të jashtëm me koeficientin e ri në raport me kompensimet sipas ligjit

Qeveria e Kosovës ka publikuar të mërkurën vlerën e koeficientit për pagat në sektorin publik në vend. Siç njoftoi shefi i ekzekutivit Albin Kurti, ai ...