Postet nga: Hekuran Murati

Ministri kërkoi falje të tatimit deri 100 euro, nënkryetari i Prishtinës thotë se komunat nuk kanë të drejtë të falin borxhe

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Alban Zogaj, ka reaguar pas deklarimit të ministrit të Financave, Hekuran Murati, që qytetarëve t'iu falen deri 100 euro nga fatura e ...

Murati për opozitën pas kundërshtimit të faljes deri 100 euro nga fatura e tatimit: E kanë hallin e biznesmenëve

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka thënë se me propozimin e tij që tatimpaguesëve t'u falen deri në 100 euro nga fatura e tatimit në ...

Murati propozon që komunat t’ua falin 100 eurot e para secilit tatimpagues

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, teksa ka folur për çmimin e tatimit në pronë, ka deklaruar se u takon komunave dhe jo ministrisë që t’...

Hoti - Muratit: Deri në prill, rishikojeni Ligjin për tatimin në pronë, ne ju mbështesim

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka kërkuar nga ministri i Financave të rishikohet Ligji për tatimin në pronë për të cilin Murati tha ...

Murati: Ligji që u miratua më 2018 nga Qeveria Mustafa obligon tatimimin 100% të tokave

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka folur në lidhje me ligjin aktual për tatimin në pronë, për të cilin tha se është në fuqi që nga viti 2018 dhe ë...

Qeveria premton tatim progresiv për pronat

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka thënë se Qeveria është në proces të hartimit të Ligjit të ri për pronat, e që në këtë ligj, sipas tij, ...

Murati thotë se Qeveria nuk e ka ende koeficientin e pagave: Është duke u llogaritur

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka thënë se Qeveria nuk është duke e mbajtur sekret koeficientin e pagave, por sipas tij, ende është duke u llogaritur.

Murati thotë se Ministria e Financave nuk ka rritur tatimin në pronë: I takon komunave që të vendosin

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka thënë se Qeveria nuk ka rritur tatimin në pronë, por ka bërë një vlerësim real të pronave.