Postet nga: koeficienti

Ligji i pagave, vlera e koeficientit për pozitën që nuk ekziston në institucionet kulturore

Mbi 1000 mijë euro pritet të jetë paga për Drejtorët Artistik të institucioneve të kulturës, sipas Ligjit të ri për pagat në sektorin publik.

Pakënaqësitë e gjyqësorit për pagat, mospajtimet rreth Vettingut e ‘kritikat’ qeveritare

Çështja e Ligjit të Pagave në sektorin publik është riaktualizuar në diskutime, pas vendimit të Qeverisë së Kosovës këtë javë për caktimin e koeficientit në vlerë prej 105 ...

Murati përgjigjet para deputetëve në Komision për Ligjin e pagave

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere është duke e shqyrtuar në parim Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e vitin 2023, ...

Zhgënjimi dhe kërkesat e sektorit privat ndaj Qeverisë

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës ka mbajtur sot një konferencë për media ku ka shprehur pakënaqësitë që kanë punëtorët e kë...

Zogaj: KGJK me kërkesë ndaj Avokatit të Popullit që Ligjin për paga ta dërgojë në Gjykatë Kushtetuese

Në mbledhjen e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, kryesuesi Albert Zogaj tha se KGJK do t’i drejtohet Avokatit të Popullit për dërgimin e Ligjit pë...

Vlera e koeficientit dyfishon pagat e drejtorëve të institucioneve të kulturës

Qeveria e Kosovës ka njoftuar sot se vlera e koeficientit për pagat në sektorin publik do të jetë 105 euro për vitin 2023.

Oda e Mjekëve: 55.5% e mjekëve nuk pajtohen me vlerën e koeficientit

Oda e Mjekëve të Kosovës ka bërë një sondazh me anëtarët e saj për të parë nëse ata janë të kënaqur apo ...

PDK: Qeveria Kurti goditi përsëri qytetarët, koeficienti i pagave duhet të jetë së paku 120 euro

Koordinatori i Departamentit për Financa në Partinë Demokratike të Kosovës (PDK), Arben Mustafa,  ka kritikuar Qeverinë e Kosovës pas publikimit të koeficientit të pagave në vlerë prej 105 ...