Postet nga: keqpërdorim i detyrës

Ngritet aktakuzë ndaj ish-ministres Dhurata Hoxha dhe tre personave të tjerë për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Prokuroria Speciale e Kosovës ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë ndaj 4 personave për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Arrestohen 4 zyrtarë të Telekomit, dyshohen për një marrëveshje për shfrytëzimin e hapësirave për reklama

Policia e Kosovës ka arrestuar katër zyrtarë të Telekomit të Kosovës, të dyshuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Raportimi i KALLXO.com, ngritet aktakuzë për korrupsion ndaj ish drejtorit të Shëndetësisë në Rahovec

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka ngritur aktakuzë për korrupsion ndaj ish drejtorit të Shëndetësisë në Komunën e Rahovecit, Samir Mustafës.

Dënim me burgim me kusht për dy ish zyrtarët e Komuës së Dragashit për servisimin e automjeteve

2 vite e katër muaj burgim me kusht ndaj dy ish zyrtarëve të Komunës së Dragashit të akuzuar për servisim të veturave

Apeli konfirmon aktakuzën ndaj ish-kryetarit të Malishevës

Departamenti special i Gjykatës së Apelit përmes një vendimi ka refuzuar si të pabazuara pretendimet ankimore të mbrojtjes së ish-kryetarit të Komunës së Malishevës, Ragip Begaj.

Shtyhet gjykimi ndaj dy zyrtarëve të Komunës së Suharekës, akuzohen se nuk e kishin rrënuar në tërësi një objekt pa leje

Gjykimi ndaj drejtoreshës së Inspeksionit dhe Inspektorit të Ndërtimtarisë në Komunwn e Suharekës, të cilët Prokuroria po i akuzon për keqpërdorim të detyrës ...

Gjykimi ndaj ish drejtorëve të komunës së Prizrenit, dëshmitari: Kriteri kryesor për dhënien e pronës është çmimi më i lartë

Gjykimi ndaj ish drejtorëve të Komunës së Prizrenit të akuzuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitarëve.

Prokuroria kërkon që dy gjeodetëve të akuzuar t’u ndalohet ushtrimi i profesionit dhe t’u merret licenca

Një ndarje e parcelës, e cila sipas Prokurorisë ishte bërë në mënyrë të kundërligjshme dhe pa aprovimin e njërit prej bashkëpronarëve Gjevlekaj, ka ...