Postet nga: keqpërdorim i detyrës

Fushë Kosovë- arrestohet zyrtari i gjendjes civile për falsifikim

Një zyrtar i gjendjes civile në Fushë-Kosovës është arrestuar gjatë ditës së djeshme për keqpërdorim të detyrës zyrtare, falsifikim të dokumenteve dhe legalizim i ...

Aktakuzë ndaj kryetarit të Novobërdës Svetisllav Ivanoviq

Prokuroria Themelore në Gjilan, pas zhvillimit të hetimeve ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit Svetisllav Ivanoviq, kryetar i Komunës së Novobërdës.

Inspektori i ATK-së kërkoi 350 euro mito, arrestohet

Një inspektor i Administratës Tatimore të Kosovës është arrestuar nga Policia nën dyshimet se ka kërkuar mito një biznesi në Prishtinë.

Jepet Fjala Përfundimtare në Gjyqin Ndaj Zyrtarit të Gjakovës

Jepet Fjala Përfundimtare në Gjyqin Ndaj Zyrtarit të Gjakovës

Në fjalën përfundimtare në gjykimin e zyrtarit kryesor financiar të Komunës së Gjakovës, Gani Ramës, prokurori i Prokurorisë Speciale, Faik Halili, kërkoi që i ...

Arrestohen Tre Policë dhe një Noter

Inspektorati Policor i Kosovës (IPK), në konsultim me prokuroritë kompetente, ka realizuar dy operacione të ndara hetimore dhe si rezultat janë arrestuar katër të dyshuar  - tre zyrtarë ...

Aktakuzë Kundër 4 Personave për Rastin 'Klina'

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë kundër katër personave të dyshuar për keqpërdorim të detyrës apo autoritetit zyrtar.

Prokurori Kërkon Dënimin e Zyrtarëve Komunalë të Suharekës

Prokurori Kërkon Dënimin e Zyrtarëve Komunalë të Suharekës

Prokurori i shtetit, Sefer Morina, ka kërkuar sot dënimin e katër zyrtarëve komunalë të Suharekës dhe të një biznesmeni, të cilët akuzohen për ...

Zyrtari i Drenasit Kundërshton Aktakuzën e Korrupsionit

Ai në seancën para gjykatësit Beqir Kalludra tha se aktakuza është e montuar.