Postet nga: keqpërdorim i detyrës

Dështon seanca ndaj ish-inspektorit të ATK-së Nehat Zeqa

Shkak për shtyrjen e kësaj seance ishte mungesa e të dëmtuarëve-dëshmitarëve Skënder Krasniqi dhe Avdush Gashi dhe dëshmitarit Ismet Krasniqi të cilë...

Gjykimi për keqpërdorim me qiratë e lokaleve ndaj zyrtarit të komunës së Drenasit

Gjatë seancës në të cilën Xhemë Binaku akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare ai u deklarua që i dëmtuari Bardhyl Geci idenë për ...

Gjakovë: Policët akuzohen për 40 pako dredhëza

Dy zyrtarët policor Ismet Deva dhe Bit Shala, të akuzuar nga Prokuroria për keqpërdorim të pozitës së tyre zyrtare, u deklaruan të pafajshëm para Gjykatë...

Aktakuzë për dhënien e kundërligjshme të banesave komunale

Në maj të vitit 2013, Asambleja Komunale e Prizrenit, me vendim kishte themeluar një komision për ndarjen e banesave të ndërtuara në lagjen Dardania në Prizren.

Gjykimi për 100 euro ryshfet, dy zyrtarët e Policisë mbrohen në heshtje

Dy zyrtarët policor, Tafa Murseli e Arben Shala, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, u mbrojtën në heshtje.

Mungesa e prokurores shtyen gjykimin ndaj zyrtarëve të Arkivit Komunal të Prishtinës

Në mungesë të prokurores, ka dështuar seanca gjyqësore ndaj dy zyrtarëve të Arkivit Komunal të Prishtinës, Naim Shasivari dhe Nexhmije Krasniqi, të cilët akuzohen sipas ...

Regjistrimi i pronës, vëllai e tre ish-zyrtarë të kadastrit akuzohen për dëmin mbi 500 mijë euro

Ish-zyrtarët e kadastrit të Komunës së Prishtinës, Shiqeri Spahiu, Ramush Thaçi dhe Doruntina Peqani, të akuzuar për veprën penale  keqpërdorimi i  pozitës ...

Ish-zyrtari i 'FINCA'-s kërkon marrëveshje për pranimin e fajësisë

Arbër Spahiu, i akuzuari për keqpërdorim të detyrës zyrtare, hyn në marrëveshje për negocim të fajësisë.