Postet nga: kanalizimi

(VIDEO) Mbi 10 shtëpi në Kaçanik të Vjetër në hall nga kanalizimi

Të shqetësuar për faktin që investimet për një jetë më të mirë nuk i kanë dalur ashtu siç kanë menduar janë banorët në Kaçanik. Ata ...

Fshati jeton me erën e kanalizimit

Banorë të fshatit Bellanicë të Malishevës po ankohen se për shkak të mospërfundimit të rrjetit të kanalizimit afër shtëpive po u mblidhen ujërat e ...

Banorët e Matit 1 në hall nga kundërmimi i kanalizimit

Hapja e dritareve për ajrosjen e shtëpive po bëhet gjithnjë e më e vështirë në lagjen Mati 1 në Prishtinë.

Banorët e Kalabrisë në hall nga kundërmimi i kanalizimit - FOTO

Ka kohë që në lagjen Kalabria në Prishtinë kanë filluar punimet në rregullimin e kolektorit të ujërave të zeza. Fatkeqësisht, këto punime shumë të ngadalshme kanë vë...

Shpenzimi i dyshimtë i 1.7 milion eurove në projektin e kanalizimit

Në projektin për rregullimin e shtratit të lumit Mirusha në Komunën e Gjilanit, Auditori ka gjetur se ka pasur ndryshime mes punëve që janë kontraktuar dhe atyre ...

Kanalizimi i ujërave atmosferike problem për banorët e Kuqicës së Skenderajt

Ujërat e shiut që bien nga pjesa lartë e malit drejt në tokën bujqësore po dëmton të mbjellat dhe po rrezikon shembjen e rrugës.

VIDEO: Kanalizimi që sjell probleme në Lladrovc

Banorët e një lagjeje të fshatit Lladrovc tash e tetë muaj po ankohen në komunën e Malishevës se kanë probleme me kanalizimin në rrugën “Dushku” në ...

VIDEO: Komuna nuk ka mjete për kanalizimin e mbetur në gjysmë në Rezallë

Rregullimi i rrjetit të kanalizimit në fshatin Rezallë të Skenderajt mbeti në gjysmë tash e disa muaj.