Postet nga: kanalizimi

Kanalizimi e kundërmimi në "Rrugën B" pengojnë qarkullimin e qytetarëve

Ujërat e zeza në “Rrugën B”, një nga rrugët më të frekuentuara në Prishtinë, tash e një vit janë bërë problem i qytetarëve që lë...

Banorët e fshatit Siçevë kërkojnë rregullimin e ndriçimit dhe rrugëve nga Komuna e Prishtinës

Në Siçevë të komunës së Prishtinës, sipas banorëve ndriçimi është vendosur vetëm në gjysmën e fshatit, kurse rrugicat vetëm në një lagje.

(VIDEO) Mbi 10 shtëpi në Kaçanik të Vjetër në hall nga kanalizimi

Të shqetësuar për faktin që investimet për një jetë më të mirë nuk i kanë dalur ashtu siç kanë menduar janë banorët në Kaçanik. Ata ...

Fshati jeton me erën e kanalizimit

Banorë të fshatit Bellanicë të Malishevës po ankohen se për shkak të mospërfundimit të rrjetit të kanalizimit afër shtëpive po u mblidhen ujërat e ...

Banorët e Matit 1 në hall nga kundërmimi i kanalizimit

Hapja e dritareve për ajrosjen e shtëpive po bëhet gjithnjë e më e vështirë në lagjen Mati 1 në Prishtinë.

Banorët e Kalabrisë në hall nga kundërmimi i kanalizimit - FOTO

Ka kohë që në lagjen Kalabria në Prishtinë kanë filluar punimet në rregullimin e kolektorit të ujërave të zeza. Fatkeqësisht, këto punime shumë të ngadalshme kanë vë...

Shpenzimi i dyshimtë i 1.7 milion eurove në projektin e kanalizimit

Në projektin për rregullimin e shtratit të lumit Mirusha në Komunën e Gjilanit, Auditori ka gjetur se ka pasur ndryshime mes punëve që janë kontraktuar dhe atyre ...

Kanalizimi i ujërave atmosferike problem për banorët e Kuqicës së Skenderajt

Ujërat e shiut që bien nga pjesa lartë e malit drejt në tokën bujqësore po dëmton të mbjellat dhe po rrezikon shembjen e rrugës.