Postet nga: infrastruktura

VIDEO - Pamje të shëmtuara të lagjes 'Pejton'

Shtyllat elektrike në lagjen ‘Pejton’ të kryeqytetit  janë të mbingarkuara nga kabllot.

Prishtina ndan 1.8 milion euro për planin e mobilitetit, fokus shtigjet e çiklizmit e rikonstruktimi i rrugëve

Komuna e Prishtinës ka ndarë 1.8 milion euro për implementim të planit të mobilitetit.

Gjendja e shkallëve në lagjen ‘Bregu i Diellit' - Pamje

Lagjja ‘Bregu i Diellit’ është ndër më të vjetrat në kryeqytet, e vjetër ka mbetur edhe një pjesë e infrastrukturës nëpër këtë lagje.

Zotimi i drejtorit komunal: Problemit të nivelimit të pusetave në Prishtinë i ka ardhë fundi

Komuna e Prishtinës ka nisur ndërhyrjet e para për problemin me nivelimin e pusetave nëpër qytet.

Rrjeti i vjetër i kanalizimit shkak i grumbullimit të ujit në bodrumin e Soliterit 2 në kryeqytet (Pamje)

Banorë të Soliterit 2 në lagjen ‘Ulpiana’ në Prishtinë janë duke u përballur në vazhdimësi me probleme nga rrjeti i vjetër i kanalizimit dhe mbushja e bodrumit të ...

Përparim Rama prezanton megaprojektin infrastrukturor për Prishtinën (Video)

Banorët në lagjen "Kalabria" në Prishtinë në hall me ujërat e zeza (VIDEO)

Banorë të lagjes “Kalabria” në Prishtinë në ndërtesat e njohura si "Kullat e arabëve" për shumë vite kanë problem me ujërat e zeza që u depë...

Defektet e infrastrukturës kosovare

Rrugët me gropa, mungesë e sinjalistikës, mirëmbajtje e dobët por investime të mëdha. Kështu përshkruhet më së miri infrastruktura në Kosovë.