Postet nga: Jeta në Komunë

Graf 1-Rruga në lagjen e komunitetit ashkali në fshatin Gelancë, Komuna Suharekë

Pas hulumtimit, Komuna rregullon rrugën në fshatin Gelancë

Rruga në lagjen ku jeton komuniteti ashkali, në fshatin Gelancë të Komunës së Suharekës, kishte kohë që ‘dora e shtetit’ nuk e kishte rregulluar, ndonëse pushtetet ndë...

Banorët e Zubin Potokut kërkojnë zgjidhje për problemin e furnizimit me ujë

Zubin Potoku është njëra nga komunat më të pasura  me ujë në Kosovë po ku qytetarët kanë probleme me ujin e pijes. Kjo komunë ka hidrocentral që prodhon ...

Gashi: Grumbullimi i njerëzve para selisë së Vetëvendosjes, potencial për shpërndarje të coronavirusit

Mbrëmë, pasi u mbyllën qendrat e votimit në gjithë territorin e komunës së Podujevës, qytetarë të shumtë u mblodhën para selisë së Lëvizjes Vetë...

Pas debatit “Jeta në Komunë” OJQ-të në Vushtrri rimarrin objektin e Qendrës Rinore

Arianit Jashari, përfaqësues i organizatës, “ Access” dhe shoqërisë civile në Vushtrri ka njoftuar se është bërë licencimi i  Qendrës Rinore e cila është e ...

Shaip Kamberi flet për fjalimin që mbajti në Beograd rreth krimeve serbe në Kosovë

Sonte i ftuar në emisionin "Jeta në Komunë", është deputeti shqiptar në Kuvendin e Serbisë, Shaip Kamberi.

Sonte në "Jeta në Komunë": Intervistë me Shaip Kamberin dhe reportazh për të pagjeturit

Sonte në emisionin "Jeta në Komunë" do të transmetohet intervista me Shaip Kamberin, deputet shqiptar në Kuvendin e Serbisë.

Përballja e Burim Berishës me punën e tij në Fushë Kosovë

Megjithëse është zgjeruar me ndërtime dhe qyteti ka pësuar ndryshime ndër vite, Fushë Kosova tash e katër mandate nuk e ka ndërruar qeverisjen.

Burim Berisha: Është e vërtetë që nuk shkoj në mbledhjet e Kuvendit Komunal

Kryetari i Fushë-Kosovës, Burim Berisha, është i ftuari i radhës në emisionin “Jeta në Komunë” përballë Jeta Xharrës.