Postet nga: kanalizimi

Banorëve të Lumbardhit Nuk iu Rregullua Kanalizimi qe Katër Vjet

Banorëve të Lumbardhit Nuk iu Rregullua Kanalizimi qe Katër Vjet

Banorët e lagjes “Islam Lekaj” ankohen për neglizhencën e institucioneve komunale për përfundimin e projektit të kanalizimit, për realizimin e të cilit kishin participuar ...

Jeta nën Kundërmimin e Kanalizimit në Sferkë

Jeta nën Kundërmimin e Kanalizimit në Sferkë

Bllokimi i kanalizimit dhe derdhja e ujërave të zeza në sipërfaqe që një vit po i shqetëson disa banorë të fshatit Sferkë të Klinës.

Ramiz Lladrovci Ndërpret Punimet e Kanalizimit për Shkak të Cilësisë

Ramiz Lladrovci Ndërpret Punimet e Kanalizimit për Shkak të Cilësisë

Kryetari i Komunës, Ramiz Lladrovci, doli sot në terren për t’u përballur me kompaninë “Qaza” që ishte kontraktuar për të kryer punimet e kanalizimit në ...

Rregullohen Pusetat në Gjilan pas Interesimit të KALLXO.com

KALLXO.com ka ndikuar në funksionalizimin e pusetave në rrugën “Zija Shemsiu” në Gjilan, pasi ato ishin bllokuar dhe pengonin punën e lokaleve përreth nga kundërmimi ...

Derdhja e Ujërave të Zeza në Livadhe Rrezikon Bagëtinë

Derdhja e Ujërave të Zeza në Livadhe Rrezikon Bagëtinë

Përveç kundërmimit të erërave të këqija dhe ndotjes së ambientit, bagëtitë e fshatarëve janë ato që po pësojnë me së shumti.

Përroska Vërshuese e Kundërmuese Vështirëson Jetën e Banorëve

Përroska Vërshuese e Kundërmuese Vështirëson Jetën e Banorëve

Ura e improvizuar e cila lidh dy anët e një përroske në lagjen Mati 1 në Prishtinë po rrezikon ata që kalojnë mbi të saherë që rritet niveli i ...

Banorët e Bujarisë Kërkojnë t’u Rihapet Kanali

Banorët e Bujarisë Kërkojnë t’u Rihapet Kanali

Komuna e Lipjanit ua ka rregulluar kanalizimin disa fshatrave por gjatë punimeve është mbyllur një kanal, i cili largonte ujin e shiut, dhe si rezultat përmbyten shtëpitë e ...

Bllokada në Komunë Bllokon Trajtimin e Ujërave të Zeza

Bllokada në Komunë Bllokon Trajtimin e Ujërave të Zeza

Banorët e Lagjes “Mati 1” që nga paslufta detyrohen të jetojnë nën erën dhe rrezikun nga kafshë, brejtës e zvarranikë të cilët dalin nga kanalizimi që ...