Postet nga: kanalizimi

Rregullimi i kanalizimit të dëmtuar në 'Mati 1', nuk pritet të bëhet shpejtë

Në rrugën “Muharrem Fejza” në Prishtinë për disa ditë ka rrjedhje të ujërave të zeza, kjo gjë po paraqet problem tek banorët e asaj zone.

VIDEO: Kanalizimi i ri e dëmton edhe të vjetrin në një fshat të Skenderajt

Çështjen e rrjetit të kanalizimit e kishin të zgjidhur, por problem u doli me rrjetin e ri që Komuna e nisi vitin e kaluar dhe mbeti në gjysmë.

Për autostrada po i shpronësojnë tokat private, për ujëra të zeza - jo

Komuna e Prishtinës është një nga komunat që arsyetohet se nuk po mund të ndërtojë kolektorët për ujërat e zeza për shkak të problemeve ...

Zyrtari i Ministrisë së Ambientit: Përveç në Kosovë, në Evropë s’kam pa kanalizime që derdhen në lumenj

Në të gjitha komunat e Kosovës, kanalizimet derdhen drejt në lumenj.

Lutfi Haziri para problemeve me ujë dhe politizim të arsimit

Mungesa e vazhdueshme e ujit të pijes, kutërbimi i lumit të kontaminuar me ujëra të zeza dhe përfshirja e thellë e drejtorëve të shkollave në politikë ...

Kur do të largohet era e kanalizimit në fshatrat e Gjilanit?

Kur Lutfi Haziri e kishte marrë mandatin si kryetar i Gjilanit në vitin 2013, ai kishte premtuar që gjatë mandatit të tij do të realizohet projekti për ujëra të ...

Kanalizimi e kundërmimi në "Rrugën B" pengojnë qarkullimin e qytetarëve

Ujërat e zeza në “Rrugën B”, një nga rrugët më të frekuentuara në Prishtinë, tash e një vit janë bërë problem i qytetarëve që lë...

Banorët e fshatit Siçevë kërkojnë rregullimin e ndriçimit dhe rrugëve nga Komuna e Prishtinës

Në Siçevë të komunës së Prishtinës, sipas banorëve ndriçimi është vendosur vetëm në gjysmën e fshatit, kurse rrugicat vetëm në një lagje.